2013. december 28., szombat

My Little Family 3: A háromszög harmadik fejezet

 
3.fejezet:A háromszög
írta:Roland Winchester

Mikor benyitottunk Samuel szokásához hívem magához ölelt ,majd azonnal beszélni akart velem. Samuelt annyira nem viselte meg Tom halála. Nem voltak puszi pajtások ,és sosem beszélgettek egymással úgy ,mint tesó a tesóval. Samuelt csak én érdeklem,és Vicky. Persze nagyon szerette Tomot ,és hullajtott érte könnyeket ,de nem esett depresszióba mikor a kishúgára fáj az egész vámpír világ éles foga.
-Összesen tizenketten menekültettek meg az arénából. Az ősiek mindegyikőtöket akarja. Idő közben változott a terv ,és élve akarnak titeket. Akikről tudunk ,hogy megmenekültek az öt vámpír. Köztük vagy te,és Armery. Armery Oroszországban van anyáékkal felkutatják a Roma család egy régebbi vámpírját. Aztán ott van Mark Pierce aki otthon lábadozik ,és bosszúra vágyik,de nem fog egy hamar felkelni az ágyából. Amberlyre már lecsapott az ősi katonaság. Leégették a palotáját ,és megölték az összes szolgálóját. Louisról nem tudunk semmit sem. A másik hét játékosról sem tudunk sokat. Az egyik nevét viszont igen. Nem tudom ismerős lesz e a neve ,de én ezt olvastam a karakter lapokon : Patrick Godin

Nem volt ismerős a név,de nem is azon gondolkodtam. Én leragadtam az elején. Nem csak engem akarnak,és nem akarnak egyből megölni. Mi borzalmat akarnak velünk csinálni? De főleg az ,hogy elfogták Amberlyt. A másik hirtelen eszembe jutó név Britney Lage. Vajon ő is kijutott e ,és túl élte. Hol lehet a leggonoszabb kiválasztott aki megölt volna... igen ő Louis. De már nem gondolkodtam el a többin inkább meg kérdeztem:
-Mikor jönnek?
-Senki sem jön sehova. -vágja rá Viki aki most jött le a lépcsőről. -Én magam végzek minden ősivel.
-Bátor tett lenne húgom ,de nem is ismered őket. Avrechor egy semmi Gregorhoz képest. Gregor képes elfelejtetni veled,vagy eltemetni benned pár perc alatt bármit. Nem beszélve a vezető egyéniségről Lisanderről kit még senki sem látott. Egyik képessége a láthatatlanság a három nagy tett közül. Ha tudnátok ,hogy kapta meg ezt a képességet sosem aludnátok. Körbe állította szüleit egy barlang mélyében ,és olyanokat tett a saját szeretteivel amit... mindegy is a lényeg,hogy hatalmában van a háromszög.-magyarázza Samuel az ősiekről szerzett fontos információkat.
-Mi az a háromszög? -kérdezi Viki
-A három fő erő megtestesítő amulett. Ősi boszorkányok készítették még Egyiptomi vámpírok tiszteletére. A két alsó csúcsában a láthatatlanság ,és a elme irányítás szelencéje van melyet kinyitni csak a legnagyobb borzalmakkal lehet. Viszont a fenti csúcsban egy olyan dolog van amit még senkinek sem sikerült feloldania. Ez pedig a halál. -Samuelnek elcsuklott a hangja. Rá jött már ő is,hogy akármit teszünk nem vagyunk elég erősek legyőzni őket.
-Nem lehet elpusztítani. -próbálom keresni a szükséges választ, a reményt.
-Lehetetlen. Ha egyszer valaki kinyitja a csúcsban lévő szelencét...Itt már nem csak rólatok van szó Beth. Itt már az egész világ vámpírjairól. Indulnunk kell! -mondta Samuel ,és már tudtam mit akar.
-Mennünk kell ,de hova?-kérdezem
-Egy nagyon hosszú útra. A harc nem állt meg ,hogy kijöttetek onnan. A harc onnan kezdődött mikor oda kerültettek. Pontosabban a lázadás akkor tört ki mikor megnyomtad a rabokat kiszabadító gombot. Beth téged akarnak a legjobban megölni. Össze szedünk minden megmenekültet akiket még nem fogtak el ,és kitaláljuk,hogy nyerjük meg közösen a csatát. -mondta Samuel.
-Akkor készülődöm holnap induljunk. -Samuel bólintott. El kell indulnunk a nagy útra.
http://media.tumblr.com/dd9da23744eeee74b7a8f43f828fd135/tumblr_inline_mky1m6SD4o1rf2nk8.gif
Este át jött hozzám Manson ,és elmeséltem neki mit tudtunk meg. Elköszöntem tőle.
-Szóval akkor megint nem látjuk egymást? -kérdezi
-Igérem ha teljesen biztonságba kerülök haza jövök. Írok minden nap neked.- majd megcsókolt ,és öt percen át ölelgetett.
Reggel már a bepakolt cuccommal mentem le a kocsihoz. Viki ,és Manson állt ott. Megöleltem őket,és ezt mondtam:
-Nyerni fogok. -végig néztem a házunkon. Tudtam,hogy nagyon soká térek vissza ha egyáltalán lesz rá lehetőség.
-Te vagy a világ legidegesítőbb húga,de imádlak. -mondta Viki majd megölelt,és bement elállt a kocsitól. Egy utolsó csók Mansonnal ,és beszálltam a kocsiba ,hogy elinduljunk erre a hosszú útra mielőtt kitörne a nagy vihar amiről már meséltem. Első megálló Mark Pierce.


2 megjegyzés:

  1. Remélem kíváncsiak vagytok milyenek lesznek a többi kiválasztottak :)

    VálaszTörlés
  2. Wow :O nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz ... :O nem tudok várni a következő részig :$

    VálaszTörlés