2013. december 16., hétfő

A My Little Family összefoglalója

Összefoglaló
A My Little Family első részének története mindenkit elgondolkodtat a napló formája ,és az ahogy Beth megéli az eseményeket amik vele történnek a rövid idő alatt. Az első (évad) zárásával megkapjuk a családunkat,a szerelmünket,és egy másik testvért az Archer családban. Minden ,és mindenki boldog amíg nem cáfol rá az univerzum azzal ,hogy lesújt a fehér fény ami a My Little Family 2 olvasásával kiderült egy portál a játékba,és elrabol szinte minden vámpírt.

Összefoglalva a második könyv a történet alapja az első rész a felépítése a történetnek. Ez a játék amibe Beth bele esik arról szól ,hogy egy nagy arénába tesznek több ezer vámpírt,és csak egy élheti túl aki megkapja a legkülönlegesebb vámpír képességet az ősiektől. Beth véletlenül kerül bele ebbe a játékba ám ,de senki sem kerül oda teljesen véletlenül.
http://media.tumblr.com/tumblr_m9mcwdAMXJ1ruu3q6.gif
1,Karakterek
Kezdetben ismerkedünk a játékkal,mert még azt sem tudjuk hova a fenébe kerültünk. Britneyvel való találkozás segíti elő Beth útját a továbbiakban. A nyomasztó sötét erdő leírása,és megélése közben néha vissza tekintünk haza ahol szintén pörögnek az események. A My Little Family 2 igazból egy történet ,de van egy kis mellék otthoni történés is. Ahogy próbálják vissza hozni Bethet ,és kutatni a játék után. Ez a külsőség ott ér véget,hogy Tom meghal onnantól csak Beth kalandjai vannak előnyben.


A sok új karakter mellet ott van Louis ki a történet fő csavaros karaktere. Végig megvezet minket,és elhisszük neki mindent. Elhiteti hogy élete olyan ,mint Bethnek. Elhiteti hogy véletlenül kerül ide. Ám de nem tudja elrejteni amúgy is különleges erejét. A történet végén majdnem megöli Bethet.
A másik fontos új karakter Roma Amberly aki már megnyert egy ilyen játékot ,és bosszúra vágyik. Valamiért bele kerül a játékba ,és nem sajnál ölni egy bevégzőt (csuklyást) sem.
A többi mellék új szereplők között Angelina akiből valami szurok szörny lesz, Christina kit a kunyhóban találunk,aztán a legfontosabb mellékszereplő új az Dean ki meg akarta ölni Armeryt,és nagyon veszélyes. Ezek a mellék karakterek teszik színessé a sötét erdőt.
Avrechor a fő gonosz. A játék vezér ,és mi fontosabb még annál ,hogy egy ősi vámpír kit nem lehet megölni,de valamiért mégis fenyegetést vesz észre Bethben.
http://www.reelfilm.com/images/ginger.jpg
2,Beth fejlődése
Beth fejlődése a történet kezdetétől a végéig az első részhez képest gyorsabb tempóban történik. A történet elején nem tud elbánni senkivel,és semmivel. A természetet is próbálja megszokni ,de a történet közben egyre jobban jön elő ragadózó ,és harcos,küzdő énje aki élni akar akármi történjék is sosem adja fel. A mély pont ott van amikor megöli Roland Piercet aki mondhatni a legnagyobb ellensége. Beth a történet végére kész hőssé válik számunkra.
Armeryvel való kapcsolata a legszebb testvéri drámává változik a történet végére, mi sem mutatja jobban, minthogy mellé bújt be mikor felkelt otthon nem pedig az elvileg eddig legjobban szeretett nagy báty Samuel mellé. Míg az első részben nem kedvelte annyira ,de a másodikban a legszeretettebb testvérek lesznek.
http://media.tumblr.com/tumblr_lx1ozyHAPG1qjuvtn.gif
3,A történet fázisai
  1. Kezdeti hold rész ahol az összes vámpír öli egymást,és ahol boszorkány -féle csuklyások mendegélnek mormolva egy verset (bevégzők=csuklyások-->boszorkányok). A hold rész a legkisebb rész,és hamar a sötét erdőben találod magad. A történet elején itt vagyunk. Elsőként Britneyvel találkozunk aki figyelmeztet mindenre ,de főleg arra ne bízzunk senkiben. Aztán megtámadnak minket a kutyák ,és a HŐS megmentő Louis a SEMMIBŐL csak úgy megment minket ,és onnantól fogva ő az akire támaszkodik Beth.
  2.  
    Eljutunk a sötét erdőbe ahol vak sötét van kivéve ha a véres sárt a szemedre kened akkor olyan ,mintha enyhe este lenne. Itt találkozik Beth minden jóval,és rosszal. Egyben testvérével Armeryvel ,de találkozik minden új szereplővel. Itt fejlődik ő harcossá ,hisz a tó felé rohanva öli meg Rolandot. Ennél a résznél sokat vagyunk otthon,és ekkor hal meg Tom.
  3. A tóhoz jutás a második szakasz.Az oda érés után a harmadik szakasz a tó,és a part. Itt már rengeteg csapás éri Bethet. A csuklyások is majdnem megölték őt elvi-leges csalás miatt. A vízben találkozik a „mennyben” Tommal,és itt is harcok folynak a túl élésért. Majd le jutunk a vezérlőhöz ahol a játékot vezérlik ,és minden világos lesz. Kicsit úgy érezzük ,hogy már vége a szenvedésnek itt a vezérlő ,de közelről sem. Beth kijutt megint ,és megint harcol most Markal akit azt hiszük megölt.
  4.  
    Az utolsó fázik a ROBBANÁS! Az utolsó négy fejezet öleli körbe azt ,hogy az utolsó órákban mi történik. Mikor a bűnözök kijutnak a vezérlő börtön részlegéből akkor Avrechor,és a bandája elhagyja az arénát. Főleg azért is ,mert Amberlynek sikerült a terve szinte minden csuklyást megölt. Idő közben mindig változik a környezet ,és rá jövünk ,hogy az utolsó környezeti változás robbanást fog elő idézni amit Avrechor hagyott ott ,hogy eltörölje az egész játékot. Az utolsó élet mentések történek ,és kiderül ,hogy Louis végig hazudott majdnem meghal Beth,de Mark bele fut vele a kijáratba a fénysugárba ami az elején elrabolta Bethéket.
A történet befejezéseként kiderül sok dolog ,és sok bennünk a kérdés amire a harmadik részben kapunk választ.

 
4,Végszó
A második rész egy játék volt,egy kegyetlen játék melyet túl éltünk,de közel sem lehetünk nyugodtak ,mert most az egész vámpír világ Bethet akarja nevetséges vádak miatt. Hiába van ott a család Beth veszélyben van. Mindent tetőz ,hogy Tom meghalt ,és ezt megtudta Beth a legkedvesebb testvére halt meg ,és ezt fel kell dolgozni ,de kérdés menni fog e. A másik kérdés kik jutottak ki a játékból még! És akik még kijutottak mihez kezdenek majd ha kiderül mindenki bűnös aki megszökött.


Az My Little Family 3 hamarosan....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése