2013. december 14., szombat

A My Little Family 3.rész

 
El kell kezdjek beszélni róla. A My Little Family 3.részéről. Habár évadnak hívtam a 2.részt,és az elsőt is ezt elhagyom ,mert nem sorozat vagyok. A történetem kicsit kusza nem csoda,mert imádok karaktereket alkotni,és a történetemben nincs is bennük hiány. De szerintem jól megvannak alkotva. Eddigi megszokott sok gif,meg kép el lesz a történetemben fejtve a 3.résszel. Max 4-5 kép lesz,és persze egy fejezeten több napig fogok dolgozni. Az eddigi két rész igazából felépítés volt,most fog jönni az igazi történet.

My Little Family 1.rész- kezdetek a történet nem rossz ,mert fordulatos. A karakterek megismerése ,és Beth élete a legfontosabb a könyvben. Megtudhatjuk milyenek a kapcsolatai ,mire vágyik ,és megismerhetjük a többi szereplőt is ,vagy éppen kevésbé. A történet végére romantika lesz az egész ,de gyorsan vége is lesz.

My Little Family 2.rész- A sötét erdő. A játék ,és a túl élés. Éles akciók ,és teljesen elhatárolódás az első résztől. Mintha új könyvet olvasnánk,de mégsem. Náha vissza rángatva az otthonra,és vissza lépve a játékba érezzük mi az írás között is a különbség. A történet nem csak érzelmileg visel meg hanem agyilag is. A sok akció ,és élet halál harc közepette szinte már egy fantázia világban érezzük magunkat ,de ez nem az. Le tudunk jutni a mélyre ,hogy szembe nézzünk a gonosszal.

My Little Family 3.része lesz a 2.rész teljes folytatása azzal a különbséggel,hogy hogyan teszem közzé,és hogyan íródik ^^ Már várom,hogy elkezdjem :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése