2013. november 20., szerda

Részlet a 2.részből

 http://www.culut.com/static/wallpaper/2560x1440/hd-wallpapers-unknown-destiny-forest-desktop-wallpaper-2560x1440-wallpaper.jpg
 1#
"Samuel csengetett a gyönyörű kapu előtt. Ki jött a palota ajtaján egy elég furcsán kinézetű emberke. Mintha kivágták volna a nyelvét,és a ruhája is ultra feszülős volt. Inkább hasonlított egy űrlényre ,mint szolgálóra. Samuelék befáradtak. Amberly egy nagy arany trónon ült. Fején egy korona dísz aminek közepén egy kék smaragd volt. Ruhája fehér,és arany színekben pompázott. Mintha a mennyekbe léptek volna be. Vicky egy nagyon véres,és sötét helyre gondolt, Samuel meg egy pincére ,és egerekre,láncokra. Ehhez képes egészen más volt."
2#
"-Beth nyugodj meg! Ez a vámpír végzetek erdeje. Nagyon hosszú lenne elmesélni az egész történelmét ,meg úgy mindent ,de a lényege a dolognak,hogy akik ezen részt vesznek tudatosan mennek meghalni! -Ekkor elcsuklót a hangja- A világ számos helyén lehetett csatlakozni. Több ezer vámpír van itt ,de elvileg csak egy vámpír jut ki innen élve egy éven belül. -Britney nyugodtabb lett az egy év hallatán.
-Nincs kiút sehol? -Beth
-Nincs. Mindent egy bizonyos Avrechor vezet ,azt hiszem ő egy ősi vámpír. A különleges képessége a szeme,és a telepatika. -Britney"


A Következő rész címe: Vámpír végzetek erdeje

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése